Polička

Česky
Deutsch

Dětská hřiště v novém

V dubnu proběhla oprava a také doplnění některých nových herních prvků na 6 poličských dětských hřištích. Na sídlišti Hegerova mohou děti například využít nový domeček s lavičkami a kreslící tabulí, nový kolotoč, řetízkovou dvouhopačku a šplhací sestavu. Na dětském hřišti v ulici J. Suka je čeká nová houpačka a balanční lávka, novou šplhací sestavu si užijí i na hřišti Švermova, hřiště na ulici Luční má nové pískoviště.  Město do obnovy hřišť investovalo 460 tis. Kč. Opravy prováděla firma Flora Servis z Brna. Průběh realizace a kontrolu prací zajistila firma T. E. S. s.r.o. Polička.

„Nové prvky na hřištích jsou v provedení Antivandal, tento materiál má daleko větší odolnost a trvanlivost než dřevo. I do budoucna chceme postupně nahrazovat dřevěné prvky na hřištích právě tímto materiálem. Jeho užití se osvědčilo například na hřišti v městském parku,“ komentuje Milan Pazlar, vedoucí provozu technických služeb.

Naděžda Šauerová, tisková mluvčí města

Vložil Šauerová Naděžda (4/30/2020), přečteno 114x